Dragić bo iskal pravico

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Slovenski košarkar Goran Dragić se namerava pritožiti na sodniško odločitev, zaradi katere je moral na tekmi med Miami Heat in Los Angeles Lakers predčasno zapustiti igrišče.
Oglej si celoten članek

V noči na soboto sta se na tekmi lige NBA pomerili ekipi Miami Heat in Los Angeles Lakers. Visoke zmage se je s končnim izidom 127:100 veselilo moštva iz mesta angelov, tekmo pa je v veliki meri zaznamoval skorajšnji pretep Gorana Dragića in Jordana Clarksona.

Košarkar Los Angelesa je slovenskega reprezentanta s komolcem udaril v glavo in izzval jezno reakcijo, čemur je sledila dvojna izključitev.

''Nikakor ga ne bi smeli izključiti, ko pa ga je nekdo ravnokar s komolcem zadel v obraz. Razlika je bila osem točk. Od takrat naprej smo popustili. Ne vem, če bi bilo kaj drugače, a Dragić je naš najboljši igralec. Nihče ne razume te odločitve. Razlaga me ne zanima,'' je po tekmi besnel trener Miami Heat Erik Spoelstra.

Dragić je s petimi tehničnimi napakami na vrhu seznama košarkarjev vročice, eno več je dobil Spoelstra (6), eno manj pa James Johnson (4). 

Clarkson bo zaradi udarca s komolcem moral plačati 15.000 ameriških dolarjev, s čimer pa si slovenski košarkar ne beli glave. Prepričan je namreč, da zaradi svoje vloge v incidentu ne bo kaznovan, še več, napovedal je celo pritožbo zaradi neutemeljene izključitve.

''Nič nisem slišal o meni,'' je na temo morebitne kazni povedal organizator igre in dodal: ''Zagotovo se bom pritožil.'' Informacija, da bo Clarkson za svojo potezo kaznovan, ga ni ganila. ''Ni mi mar. To je za mano. Nikoli nisem vesel, če je nekdo kaznovan. Zdaj je, kar je,'' Dragića citira Sun Sentinel.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.