Dragić in Co. z mislimi pri Boshu

Foto: EPA
Foto: EPA
Ameriški košarkar Chris Bosh, ki je zaradi nenehnega zbadanja v prsnem košu poiskal zdravniško pomoč, naj bi v kratkem zapustil bolnišnico.
Oglej si celoten članek

Zvezdnik Miami Heat, kjer po novem igrata tudi Goran in Zoran Dragić, je bil sprejet v bolnišnico zaradi suma krvnih strdkov v pljučih, potem ko se je svojemu zdravniku pritoževal zaradi zbadanja v prsnem košu.

Trener vročice Eric Spoelstra je v ponedeljek potrdil, da se bo košarkar kmalu lahko vrnil domov. ''Ne vemo točnega datuma. Počasi mu gre na bolje,'' je povedal Spoelstra.

Hitro okrevanje je enemu najboljših krilnih centrov lige zaželel tudi komisar Adam Silver. ''Vem, da je zanj zelo težko, a dobra novica je, da je stanje ozdravljivo. Nekaj časa bo moral jemati zdravila, kar pomeni, da nekaj mesecev ne bo igral, a vrnil se bo s polnimi močmi,'' je dejal Silver.

Miami Heat je pred dnevi potrdil, da je sezona za najboljšega strelca ekipe (21,1 točke na tekmo) že končana. Čim hitrejšo vrnitev na igrišča so mu z objavo na Twitterju zaželeli tudi soigralci, vključno z bratoma Dragić. ''Mislimo nate, Chris,'' so zapisali košarkarji iz Miamija.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.