Dragić in Rakete do nove zmage

Foto: EPA
Foto: EPA
Ekipa Houston Rockets je prišla že do pete zaporedne zmage. Goran Dragić in kolegi so tokrat po podaljšku premagali New Orleans Hornets z 90:88.
Oglej si celoten članek

Slovenski reprezentant Goran Dragić je k osmi zmagi Raket v njihovi 15. tekmi sezone prispeval le po skok, podajo in ukradeno žogo. Na parketu je prebil nekaj več kot 12 minut, v tem času pa je zgrešil štiri mete iz igre. Do tega dvoboja je v povprečju dosegal 7,4 točke, 1,3 skoka in 3,3 podaje na tekmo.

V preostalih dveh tekmah večera so Miami Heat z 98:87 ugnali Los Angeles Lakers, Utah Jazz pa pa je doma z 91:94 izgubil proti prvakom iz Dallasa. Na tekmi v Miamiju je blestel LeBron James, ki je v svojo statistiko vpisal 31 točk, osem skokov in osem podaj, pri Jezernikih pa sta bila prva strelca Pau Gasol (26 točk, osem skokov) in Kobe Bryant (24 točk).

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.