Dragić izgubil, Wade se je poškodoval

Foto: EPA
Foto: EPA
Slovenski organizator igre Goran Dragić ponoči onstran Atlantika v severnoameriški košarkarski ligi NBA ni navdušil. Košarkarji Miami Heat so v gosteh pri Cleveland Cavaliers doživeli poraz z visoko razliko 88:114, ob tem pa še s poškodovanim kolenom izgubili prvega zvezdnika Dwyana Wada.
Oglej si celoten članek

Miami kljub drugemu porazu po vrsti s 34 zmagami in 41 porazi ostaja na osmem mestu v razvrstitvi vzhodne konference, ki še vodi v končnico prvenstva.

Dragić je odigral 33 minut v tem času pa ob metu iz igre 3:10 dosegel 11 točk, sedem podaj, blokado in tri skoke. Ljubljančan je za tri točke metal 2:4, zadel je tudi vse tri proste mete. Pri Miamiju sta bila ob odsotnosti Wada, ki je igrišče po nerodnem padcu zapustil po vsega 13 minutah igre, najbolj uspešna Luol Deng in Hassan Whiteside, oba sta prispevala 17 točk in osem skokov.

Priložnost je dobil tudi Zoran Dragić, ki pa je v štirih minutah ni izkoristil, saj je zgrešil trojko in dva meta za dve točki.

V dresu Clevelanda sta se izkazala LeBron James in Kyrie Irving, oba sta pristala pri 23 točkah.

Liga NBA, izidi:

Cleveland Cavaliers ; Miami Heat 114:88
Zoran Dragić: Igral štiri minute za Miami; Goran Dragić: 11 točk, 7 podaj, 3 skoki v 33 minutah za Miami

Dallas Mavericks ; Houston Rockets 101:108
Golden State Warriors : Phoenix Suns 107:106

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.