Dragić "kopilot" na letu v Bolgarijo

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Slovenska košarkarska reprezentanca je pristala v Sofiji in v Botevgradu že opravila uradni trening.
Oglej si celoten članek

Reprezentanca Slovenije je pred dnevi izdatno premagala Kosovo (113:68) v Stožicah, druga preizkušnja v kvalifikacijah za Eurobasket 2017 jih čaka v soboto ob 16. uri, ko bo v Botevgradu gostovala pri Bolgariji

Ob pristanku v Sofiji sta bila največje pozornosti novinarjev deležna NBA zvezdnik Goran Dragić in selektor Igor Kokoškov, "Gogi" pa je užival že med poletom.

Na družbenem omrežju je Goran Dragić namreč objavil fotografijo, na kateri s pilotom in kopilotom pozira v pilotski kabini. Seveda vsi upamo, da bo organizator igre Miamija Slovenijo jutri pripeljal do druge zmage.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.