Dragić na pragu nove ekipe? Toronto naj bi ga poslal v to legendarno franšizo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Ob koncu prestopnega roka je mnogo oči uprtih tudi v nekdanjega slovenskega kapetana.
Oglej si celoten članek

Danes ob 21:00 po slovenskem času se bo v ligi NBA iztekel prestopni rok in glavno vprašanje slovenskih navijačev je, kje bo kariero nadaljeval naš legendarni kapetan Goran Dragić.

Jasno je, da so mu pri trenutni ekipi Toronto Raptors vrata zapečatena in bilo bi pravo presenečenje, če bi tudi še po današnjem večeru ostal član te kanadske franšize.

Primitivizem Navijači udarili po našem asu: "Je**š to slovensko podgano!"

Pri Torontu na košarkarja, ki igra že svojo 14. sezono v najmočnejši ligi na svetu, ne računajo že vse od novembra in več kot očitno je, da je že odigral svojo poslednjo tekmo v dresu Raptorjev. Vprašanje je le, če ga bodo Kanadčani še pred iztekom roka uspeli prodati, ali pa se bodo z Gogijem dogovorili kar o sporazumni prekinitvi pogodbe.

V slednjem primeru bi aktualni evropski prvak postal prost igralec in bi se morda celo lahko uresničile napovedi zadnjih mesecev, da bo podpisal pogodbo z Dallas Mavericks in ponovno združil moči z drugim slovenskim zvezdnikom lige NBA, Luko Dončić.

Toda seveda bi pri Torontu rajši videli, da bi ga danes do devete ure zvečer uspeli zamenjati ter v zameno zanj tudi nekaj iztržiti in če je verjeti besedam enega izmed znanih ameriških "insiderjev" Michaelu Scottoju, bi se prav to lahko zgodilo, saj želijo Raptorji Dragića vključiti v menjavo, v katero bi bile udeležene tri ekipe.

Poleg Toronta naj bi v razmenjavi igralcev sodelovali še Los Angeles Lakers in New York Knicks, k Jezernikom bi se preselila Cam Reddish in Alec Burks, Raptorji bi prejeli Talena Horton-Tuckerja in Nerlensa Noela, medtem ko naj bi Dragić in še nekaj izborov na naboru romali v New York h Kratkohlačnikom. Omenja se tudi možnost, da se v menjavo doda še Kendricka Nunna.

Ekipe naj bi morebitno menjavo začele sestavljati že v sredo, a zaenkrat se še niso uspele dokončno dogovoriti, počasi pa jim zmanjkuje časa. Ali pa bo Goran Dragić resnično postal član najdražje NBA franšize, pa bi moralo biti jasno že do devetih zvečer.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.