Dragić najboljši proti najboljšim

Foto: Reuters
Foto: Reuters
V ligi NBA je Phoenix Suns po podaljšku izgubil proti najboljši ekipi prvenstva Memphis Grizzlies z 98:108.
Oglej si celoten članek

Slovenski reprezentant Goran Dragić je bil z 19 točkami najboljši strelec Phoenixa, vendar poraza ni mogel preprečiti, saj so imeli domači v svojih vrstah izjemno razpoloženega Zacha Randolpha, ki je zbral kar 38 točk in 22 skokov.

Prav Randolph je bil prevaga na tehtnici, saj se je Memphis po njegovi zaslugi vrnil iz zaostanka 16 točk in goste iz Phoenixa v podaljšku nadigral s 14:4.

Za Phoenix je to peti zaporedni poraz, za Dragića pa je 19 točk sedmi najvišji točkovni izplen v sezoni. Ob tem je zbral še sedem podaj, dva skoka in dve ukradeni žogi.

Šok večera se je zgodil v Washingtonu, kjer je najslabša ekipa lige, ki je v dosedanjih štirinajstih tekmah zbrala le eno zmago, premagala prvake iz Miamija. Heatu ni pomagal niti trojni dvojček LeBrona Jamesa - 26 točk, 13 skokov in 11 podaj.

Liga NBA, izidi:
Memphis Grizzlies : Phoenix Suns 108:98 (podaljšek)
(Goran Dragić 19 točk, met 8:15, 7 podaj v 43 minutah za Suns)

Philadelphia 76-ers : Minnesota Timberwolves 88:105

Washington Wizards : Miami Heat 105:101

Brooklyn Nets : Oklahoma City Thunder 111:117

Chicago Bulls : Indiana Pacers 76:80

Houston Rockets : L.A. Lakers 107:105

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.