Dragić ostaja v Houstonu

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Branilec slovenske košarkarske reprezentance Goran Dragić bo v ligi NBA še naprej nastopal za moštvo Houston Rockets.
Oglej si celoten članek

Spretni organizator igre Goran Dragić se je Raketam, ki se jim ni uspelo prebiti v lansko končnico lige NBA, pridružil februarja. V zameno zanj je v Phoenix krenil Aaron Brooks. Ljubljančan je za Houston odigral 22 tekem, dosegal povprečno zelo solidnih 7,7 točke, 2,5 skoka in 2,5 podaje na srečanje. Vseeno je bil drugi organizator igre – za Kylom Lowryjem (13,5 točke in 6,7 podaje). Najnovejša sveža moč na položaju graditelja igre pa je izbranec z drafta Kevin McHale.

"Najprej sem bil malo šokiran, ko se je to zgodilo, ampak košarka je posel. Ekipa me je lepo sprejela, sezono sem končal dobro in sem zadovoljen," je za zurnal24.si sicer pred časom o svojem prestopu v Houston dejal Dragić, ki ob prekinitvi vseh aktivnosti (lockoutu), ki je očitno vse bližje, v ligi NBA ne izključuje vnovičnega nastopanja v slovenskem klubu: "Evropejci lahko igramo tu, o tem sem že razmišljal. Lepo bi bilo igrati doma, da se mi ne bi bilo treba seliti."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.