Dragić podpisal za pet let

Foto: EPA
Foto: EPA
Najboljši slovenski košarkar Goran Dragić je danes tudi uradno podpisal petletno pogodbo za Miami Heat, je sporočila ta ekipa, za katero je Dragić igral že doslej.
Oglej si celoten članek

Ameriški mediji so že v začetku meseca poročali, da sta se Miami in slovenski zvezdnik dogovorila za petletno pogodbo, vredno okrog 90 milijonov dolarjev (80 milijonov evrov).

"Ko smo prejšnjo sezono pripeljali Gorana, smo vedeli, da je tak igralec in osebnost, kakršnega želimo vključiti v našo kulturo ekipe Heat. Njegova hitrost, sposobnosti in pogled na košarko so pravšnji za vodenje naše ekipe in sedaj gledamo na to, da ponovno prinesemo lovoriko prvaka NBA nazaj v Miami. Veseli smo, da je podaljšal pogodbo in da bo nosil dres Heat v letih, ki prihajajo, ter da bo Miami njegov dom," je prek spletne strani kluba po podpisu sodelovanja sporočil predsednik Miamija Pat Riley.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.