Dragić popeljal Netse na vrtiljak

Foto: EPA
Foto: EPA
Goran Dragić v dobri formi pred začetkom sezone.
Oglej si celoten članek

Košarkarji Miami Heat so v severnoameriški ligi NBA v domači dvorani v okviru priprav na novo sezono gostili Brooklyin Nets in zmagali s 121:100. Prvi strelec domače ekipe je bil ob odsotnosti centra Mrežic Brooka Lopeza, ki je počival, Hassan Whiteside z 21 točkami, Slovenec Goran Dragić jih je k zmagi dodal 17.

Whiteside je prvi polčas končal z dvojnim dvojčkom pri 17 točkah in 11 skokih, do konca pa tekme pa je 21 točkam dodal 14 skokov. Spet se je izkazal Dragić (7-12), ki je narekoval ritem svoje ekipe. Točkovnemu zbiru je dodal še 11 podaj in štiri skoke ter ves večer soigralce zalagal z uporabnimi žogami. Dragon, kot Dragića ljubkovalno imenujejo onkraj luže, je bil ključni košarkar za zmago Miamija in je vnovič prikazal nekaj mojstrskih potez.

 

Tudi dva od novincev v vrstah Miamija Wayne Ellington in Derrick Williams sta se očitno dobro znašla v novi sredini; Ellington je končal pri 14 točkah, Williams pa je zbral deset točk in šest skokov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.