Dragić poziral za športnike invalide

Foto: Samo Vidic Goran Dragić Foto: Samo Vidic Goran Dragić Foto: Samo Vidic Goran Dragić Foto: Samo Vidic Goran Dragić Foto: Samo Vidic Goran Dragić Foto: Samo Vidic Goran Dragić
Eden najboljših slovenskih košarkarjev Goran Dragić je v teh dneh izdal svoj koledar. Izkupiček od prodaje bo šel v dobrodelne namene, in sicer za nakup invalidskega vozička za igranje košarke.
Oglej si celoten članek

Slovenski košarkarski reprezentant in igralec Houstona v severnoameriški ligi NBA, Goran Dragić, se je letos pridružil športnim kolegom, ki so že izdali svoj koledar. S fotografijami, ki jih je posnel Samo Vidic, je Dragić želel prikazati svojo ljubezen do košarke in košarkarske žoge, ki ga spremlja na vsakem koraku.

Da Ljubljančan ni eden izmed tistih, ki si od prodaje obetajo zaslužek, priča njegova humanitarna gesta. Dragić je eden izmed športnikov, ki se zavedajo, da je pomembno vračati okolju, v katerem je odraščal, in je tako priskočil na pomoč kolegom športnikom invalidom.

"Ljudje vse prevečkrat spregledamo dosežke športnikov invalidov, ki jih sam izjemno spoštujem. Prav zato bi rad opozoril na njihove izjemne rezultate, ki bi bili lahko z našo finančno podporo še boljši," je svojo podporo športnikom invalidom izrazil Dragić, ki se bo po končani sezoni v NBA tudi sam pomeril s košarkarskimi reprezentanti na vozičkih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.