Dragić prebil led

Foto: Twitter goran dragić
Slovenski košarkar je vpisal prvo zmago na pripravljalnih tekmah pred novo sezono lige NBA.
Oglej si celoten članek

Miami Heat je v pripravljalni tekmi pred začetkom sezone v floridskem derbiju severnoameriške košarkarske lige NBA s 90:89 doma premagal Orlando Magic. 

Brez stolčka Mož, ki na naboru ni izbral Dončića, izgubil službo

Slovenski organizator igre Goran Dragić je k zmagi vročice v 22 minutah prispeval 16 točk, pet podaj in tri skoke.

Dragić je bil drugi najučinkovitejši igralec Miamija. Več točk je prispeval le Rodney McGruder, ki je v 27 minutah dosegel 19 točk, pri tem pa pobral še osem odbitih žog in petkrat podal.

Po porazih na gostovanjih v San Antoniu, Charlottu in Washingtonu je to prva zmaga Dragićeve ekipe v pripravljalnem obdobju. Do prve tekme rednega dela 17. oktobra, ko bo gostoval v Orlandu, pa ga čakajo še pripravljalne tekme z New Orleansom in Atlanto.

NBA Dragić še ni okusil slasti zmage

"Tisti igralci, ki smo tukaj že dlje, poznamo sistem in vemo, kako igrati. Novincem je nekoliko težje. Veliko je informacij. Pred nami so še tri tekme. Imamo še dovolj časa, da se izboljšamo, a vsak trening je pomemben."

Goran Dragić

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.