Dragić prvi strelec sonc v Portlandu

Foto: Adidas
Foto: Adidas
Slovenski košarkarski reprezentant Goran Dragić se je izkazal tudi na prijateljski tekmi Phoenix Sunsov v Portlandu, kjer je bil ob zmagi sonc najboljši strelec moštva (104:98).
Oglej si celoten članek

Član najboljše peterke letošnjega EuroBasketa in najboljši strelec slovenske reprezentance Goran Dragić nadaljuje izvrstne predstave pred novo sezono Lige NBA. Ljubljančan je bil najboljši strelec Phoenix Sunsov v Portlandu, kjer je v slabih 18 minutah dosegel 19 točk in prispeval pet podaj za zmago s 104:98.

Dragić je bil izjemno natančen, njegov met (7/9) jasno priča o tem, v prvem polčasu pa je dosegel 14 od skupno 19 točk. Poleg njega sta se v zmagoviti ekipi izkazala Marcus Morris s 15 in Channing Frye s 14 točkami, pri moštvu Portland Trail Blazers pa sta bila najučinkovitejša Damian Lillard (19) in Allen Crabbe (14).

Hardaway mlajši prinesel zmago kratkohlačnikom

New York Knicksi so v Providenceu premagal Boston Celticse (103:102), zmagoviti točki pa je osem sekund pred koncem dvoboja prispeval 21-letni Tim Hardaway mlajši, sin nekdanjega sijajnega branilca Tima Hardawaya, sicer igralca številnih moštev v Ligi NBA (Golden State, Miami, Dallas, Denver in Indiana) ter petkratnega udeleženca tekem zvezdnikov v Ligi NBA.

Za kratkohlačnike je nastopil tudi Slovenec Beno Udrih in v dobrih 18 minutah dosegel štiri točke in štiri podaje. V zasedbi iz New Yorka je bil najučinkovitejši Iman Shumpert z 18 točkami, Hardaway je dosegel dve manj. Pri keltih, ki so po koncu prejšnje sezone močno prevetrili svojo zasedbo, je manjkal prvi zvezdnik Rajon Rondo, v njegovi odsotnosti je bil najučinkovitejši Phil Pressey s 13 točkami in sedmimi asistencami.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.