Dragić razpoložen, a ni pomagalo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Zoran Dragić premalo za zmago Baskonie v Berlinu.
Oglej si celoten članek

Košarkarji Albe iz Berlina in Baskonie so odigrali zaostalo tekmo 5. kroga evrolige. Zmagali so domači s 95:91, pri gostih se je sicer izkazal slovenski košarkar Zoran Dragić, ki je dosegel 17 točk. 

A njegov odličen dosežek (indeks 24, met za dve 4-4, trojke 2-4), za točko ga je kot najboljši strelec ekipe presegel le Achille Polonara, se ni pokazal pri končnem izidu. Albi je namreč v napeti končnici uspelo nadoknaditi zaostanek 84:89 tri minute pred koncem, z delnim izidom 8:2 pa so domači nato pol minute pred koncem tudi povedli in vodstva niso več spustili iz rok.

Pri zaostanku 91:94 je tudi Dragić zgrešil met za tri, s katerim bi se lahko Baski vrnili v igro. Najbolj razpoložen pri domačih je bil Jayson Granger z 21 točkami.

Ta teden košarkarje v evroligi sicer čakajo tekme rednega 18. kroga, Baskonia bo v četrtek gostila CSKA.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.