Dragić: "Samozavesti mi ne manjka"

Foto: Žurnal24 Slovenija Brezec Foto: Žurnal24 Slovenija Dragic Foto: Žurnal24 Slovenija Foto: Žurnal24 Slovenija Foto: Žurnal24 Slovenija Slokar Foto: Žurnal24 Slovenija Lakovic Foto: Žurnal24 Slovenija Sekulic Foto: Žurnal24 Slovenija Slokar Foto: Žurnal24 Dino Murić je tik pred zdajci odpadel s seznama kandidatov za letošnje SP. (Foto Foto: Žurnal24 Slovenija Dragic Foto: Žurnal24 Slovenija Nachbar Foto: Žurnal24 Slovenija Nachbar Foto: Žurnal24 Gašperja Vidmarja čaka dolgo okrevanje. (Foto: Drago Perko/Kosarka.si) Foto: Žurnal24 Slovenija Klobucar Foto: Žurnal24 Slovenija Becirovic Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Slovenija Jagodnik Foto: Žurnal24 Slovenija Slokar Foto: Žurnal24 Slovenija Slokar Foto: Žurnal24 Slovenija Foto: Žurnal24 (Foto: Drago Perko/Kosarka.si) Foto: Žurnal24 Slovenija Lakovic Foto: Žurnal24 Slovenija Dragic, Blazic Foto: Žurnal24 Slovenija Avanzo Foto: Žurnal24 Slovenija Becirovic Foto: Žurnal24 Matej Avanzo (desno) s selektorjem Memijem Bečirovićem. (Foto: Drago Perko/Kosar Foto: Žurnal24 Slovenija Lakovic Foto: Žurnal24 Slovenija Avanzo Foto: Žurnal24 Blazic Foto: Žurnal24 Slovenija lakovic Foto: Žurnal24 Matej Avanzo (v sredini) je optimist pred nedeljsko odločitvijo. (Foto: Drago Pe Foto: Žurnal24 Slovenija Foto: Žurnal24 Slovenija Foto: Žurnal24 Slovenija Memi Bečirović Foto: Žurnal24 Slovenija lakovič Foto: Žurnal24 Slovenija Brezec

Your browser doesn’t support HTML5 video

Obiskali smo slovensko košarkarsko reprezentanco, ki jo čaka urejanje še zadnjih podrobnosti pred odhodom na svetovno prvenstvo v Turčijo. Pred mikrofon sta stopila Goran Dragić in selektor Memi Bečirović.
Oglej si celoten članek
Sani danes začne treninge s kontaktom. Zdravniška služba je opravila preglede in mu to dovolila. Po tem, ko je oteklina izginila, se je pokazalo, da je pri njegovi poškodbi šlo za odrgnino.
Memi Bečirović

V Turčiji se bo prihodnjo soboto začelo SP v košarki. Strokovni štab slovenske reprezentance je z dosedanjim delom zadovoljen, še posebej zato, ker ni bilo hujših poškodb, tako da bo lahko selektor Memi Bečirović v Istanbulu računal na vse najboljše igralce. Zbrali smo nekaj izjav.

Jaka Lakovič:
"Priprave so bile od začetka do konca intenzivne. Veliko dela, veliko tekem. Skozi celotne priprave smo imeli tekmovalni ritem. Reprezentanca je dobro pripravljena za SP. Na zadnjih treningih bomo izpilili še zadnje podrobnosti svoje igre. Verjamem, da bomo že proti Tuniziji v soboto stoodstotni."

Iz reprezentance Brazilije so sporočili, da bo zaradi poškodbe doma ostal center Nene, sicer član Denver Nuggetsov.

Primož Brezec:
"Moja želja in želja košarkarjev je, da bi bili drugi v skupini. Premagati moramo Brazilce in Hrvate. Proti Američanom bo nekoliko težje, vendar bomo šli na zmago. Drugo mesto v skupini bi nam v osmini finala omogočilo nekoliko lažje nasprotnike. Uvrstitev v četrtfinale bi bil lep uspeh. S tem bi dosegli svoje cilje ter zadovoljili slovensko javnost in ljubitelje košarke pri nas."

Goran Dragić:
"Za nami so naporne priprave. Ugotovili smo, kaj moramo še popraviti. V Kranjski Gori bomo popravili še zadnje malenkosti in mislim, da lahko z velikim optimizmom potujemo v Turčijo."

Selektor Memi Bečirović:
"Imamo še dovolj časa, da pripravimo zadeve, ki so škripale na zadnjih tekmah na turnirju v Atenah. S pripravami smo z izjemo poškodb, ki so nas zdelale, zadovoljni. Na srečo niso bile tako hude, da bi kateri od igralcev moral odpasti. Svetovno prvenstvo pričakujemo pripravljeni in z veliko optimizma."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.