Dragić se vrača v Evropo

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Potem ko se pred dnevi Boston Celtics ni odločil za nadaljevanje sodelovanja z Zoranom Dragićem, je danes postalo jasno, da se bo ta vrnil v Evropo. Sklenil je namreč dvoletno pogodbo z ruskim Himkijem.
Oglej si celoten članek

Boston je Miamiju, prejšnjemu delodajalcu bratov Dragić, v zamenjavo za Zorana Dragića prepustil tudi drugi izbor na naboru lige NBA leta 2020. Ob tem je Miami Bostonu že izplačal 1,6 milijona dolarjev, kolikor naj bi znašala plača Zokija v novi sezoni. A do dogovora ni prišlo, namesto v Bostonu bo mlajši Dragić izzive iskal v Rusiji.

Novico o dveletni pogodbo Dragića s Himkijem je danes posredovala agencija Sportando, potrdil pa jo je tudi že ruski klub. Na svoji spletni strani je moskovski Himki zapisal, da je sklenil dve leti dolgo sodelovanje s slovenskim igralcem, ki je zadnji sezoni preživel v ligi NBA.

Direktor ekipe Pavel Astahov je izrazil zadovoljstvo, da so dobili tako vsestranskega igralca, ki je tudi med nosilci igre slovenske izbrane vrste.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.