Dragić spet obsedel na klopi

Foto: Profimedia miami heat
Košarkarji vročice so na peti pripravljalni tekmi premagali Washington Wizards.
Oglej si celoten članek

Miami je na peti pripravljalni košarkarski tekmi v svoji American Airlines Areni premagal Washington s 117:115. Kapetan slovenske izbrane vrste Goran Dragić po odločitve trenerja Erika Spoelstre že tretjo zaporedno tekmo ni igral za vročico, zmagovite točke pa je v izdihljajih razburljivega dvoboja prispeval Jordan Mickey.

Junak tekme je pri zaostanku 114:115 sekundo pred koncem zadel met za tri točke. Najbolj učinkovita igralca domače zasedbe sta bila Bam Adebayo s 15 ter Tyler Johnson s 14 točkami, v gostujoči pa Jason Smith z 20 in John Wall s 16 točkami.

Miami je pred današnjo tekmo premagal Atlanto s 96:90 in Charlotte s 109:106, izgubil pa proti Brooklynu z 88:107 in Orlandu z 90:93. V noči na soboto se bo v Kansas Cityju pomeril s Philadelphio.

Severnoameriška košarkarska liga NBA se bo pričela 17. oktobra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.