Dragićev dvojni dvojček

Goran Dragić se je s fantastično predstavo ob zmagi nad Philadelphio 76ers vsedel v srca navijačev ekipe Miami Heat.
Oglej si celoten članek

Slovenski košarkar je na drugi tekmi v dresu vročice dosegel dvojni dvojček - 23 točkam je dodal 10 podaj - in Miami vodil do najvišjega števila točk v letošnji sezoni.

Končni rezultat je bil 119:108 v korist ekipe s Floride, ki jo po novem poganja motor slovenskega proizvoda. ''V njem so baterije, o tem ni nobenega dvoma,'' je komentiral trener Erik Spoelstra, Dwayne Wade pa je dodal: ''Dobili smo novo gonilno silo.''

Nekdanji košarkar in strokovni komentaror televizijske mreže ESPN Shane Battier je nakup bratov Dragić, še posebej Gorana, označil za ''krajo Miami Heat''.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.