Dragiću ponoči uspelo, kar Dončiću še ni

Foto: Epa Goran Dragić Foto: Epa Goran Dragić Pacers Heat
Goran Dragič najboljši strelec tekme za zmago Miamija proti Indiani in napredovanje v drugi krog končnice lige NBA.
Oglej si celoten članek

Nekdanji kapetan slovenske košarkarske reprezentance Goran Dragić je bil s 23 točkami najboljši strelec Miamija za četrto zaporedno zmago proti Indiani v prvem krogu končnice severnoameriške košarkarske lige NBA z 99 proti 87.

Miami Heat, ki je lani izgubil boje za končnico tretjič v zadnjih petih letih, se bo v drugem krogu pomeril z zmagovalcem dvoboja med ekipama Milwaukee Bucks in Orlando Magic, kjer trenutno vodi Milwaukee s tri proti ena v zmagah.

Uvodoma je slabo kazalo za Miami, saj je moral Jimmy Butler zapustiti igro zaradi poškodbe ramena že v šesti minuti igre, vendar se je v drugem polčasu vrnil potem, ko je Miami na polovici tekme vodil z 48 proti 42.

Miami je v prvih petih minutah tretje četrtine povedel s 60 proti 47 in potem do konca tekme ohranil vodstvo. Dragić je 13 od svojih 23 točk dosegel v zadnji četrtini in 5. postavljeni Miami je malce presenetljivo izločil 4. nosilca Indiana Pacers ter se uvrstil v drugi krog končnice vzhodne konference NBA.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.