Drama: medtem ko je gostoval v Londonu, otroci doživeli prometno nesrečo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Angleški nogometni reprezentant Harry Kane je te dni doživljal pravcato dramo.
Oglej si celoten članek

Ko je Harry Kane, član münchenskega Bayerna, v ponedeljek potoval na tekmo v London (Arsenal in Bayern sta remizirala 2:2), je njegova družina preživljala pravcato dramo. Trije Kanovi otroci (od štirih) so bili udeleženi v prometno nesrečo v Münchnu, a na srečo so utrpeli le lažje poškodbe. Z reševalnim vozilom so jih prepeljali v bolnišnico. 

Kot poročajo tuji mediji, se je nesreča zgodila okoli 17.15 na križišču državne ceste in izvoza z avtoceste A95 (München–Garmisch-Partenkirchen), in sicer v bližini Schäftlarna. Skupno je bilo v nesreči poškodovanih osem oseb, med poškodovanimi Kanovimi otroki pa so Louis (3), Vivienne (5) in Ivy (7). V nesreči sta bila vpletena dva avtomobila, renault, ki ga je upravljala 20-letnica, in 24-letnica, ki je vozila mercedes vito, v katerem so bili, tako poroča nemški Bild, tudi Kanovi otroci.

Nesreča se je zgodila na križišču ceste A95, ko je 20-letnica z renaultom hotela zaviti levo z državne ceste 2071 in spregledala mercedesa s Kanovimi otroki. Prišlo je do trčenja, pri tem pa je voznica renaulta izgubila nadzor nad vozilom in nato trčila še v land roverja, ki je prihajal z izvoza avtocestnega priključka.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.