Drama na Kopitarjevi tekmi, sodnika odnesli na nosilih

Foto: Print Screen
Foto: Print Screen
Pred začetkom pripravljalne tekme med Los Angeles Kings in Arizona Coyotes jo je hudo skupil linijski sodnik.
Oglej si celoten članek

V severnoameriški ligi NHL so priprave na novo sezono v polnem teku. Kralji Anžeta Kopitarja so se v noči na sredo pomerili s Kojoti iz Arizone in vpisali drugi zaporedni poraz.

NHL Kralji pod 50 odstotki

Dan kasneje so po velikem zaostanku uprizorili preobrat proti Racmanom iz Anaheima ter tako znova dosegli 50-odstotni izkupiček na pripravljalnih tekmah (3-3).

NHL Kralji zaostajali z 0:3, nato zmagali s 6:3

Pred začetkom tekme med Kralji in Kojoti jo je grdo skupil linijski sodnik Ryan Gibbons, ki je pomotoma zaprl pot Liamu O'Brienu in pri tem utrpel močan udarec v glavo. Gibbons, ki je v trčenju s 27-letnim kanadskim napadalcem ostal brez čelade, se je z očitnimi bolečinami v desnem zapestju sesedel na ledeni ploskvi.

Foto: Print Screen

Sodnika so s prizorišča odnesli na nosilih in ga prepeljali v bližnjo bolnišnico, kjer so mu diagnosticirali pretres možganov, a so ga kmalu zatem odpustili v domačo oskrbo.

Gibbons je položaj linijskega sodnika v NHL zasedel leta 2015, doslej pa je sodeloval na 416 tekmah rednega dela in 33 tekmah končnice.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.