Dražba Handanovićevega dresa

Foto: Drevored.si
Foto: Drevored.si
V nedeljo se je začela dobrodelna dražba klubskega dresa slovenskega reprezentančnega nogometnega vratarja Samirja Handanovića.
Oglej si celoten članek

Polovica izkupička je namenjena Nogometnemu klubu (NK) Brinje Grosuplje za delo z mladimi, polovica pa za Fundacijo Drevored, ki ga bo namensko porabila za pomoč otrokom iz socialno šibkih družin pri športnem udejstvovanju.

Kot pravijo organizatorji, gre za podpisan originalni klubski dres, ki ga nič mogoče kupiti v prodajalni. Izklicna cena je 300 evrov. Dražba poteka na spletni strani Bolha.com.

Dražba se bo končala v nedeljo z zaključkom tradicionalnega nogometnega turnirja, letos poimenovanim Grosuplje Open, ki praznuje tudi 10. obletnico delovanja NK Brinje, nastopili pa bodo nogometaši, stari do 9, 10, 11 in 13 let. Dražitelj, ki bo ponudil najvišji znesek, bo lahko po želji dres prevzel na slovesnem zaključku turnirja ob 17. uri, in sicer iz rok predsednika Nogometne zveze Slovenije Aleksandra Čeferina.

Dres, ki bo vse dni turnirja na voljo na ogled in otip, je Samir Handanović pospremil z besedami: "Z veseljem darujem svoj dres v dobrodelne namene, za spodbujanje športa pri mladih."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.