Drogba boleha za malarijo

Foto: Žurnal24 Didier Drogba bo kljub bolezni v kadru za naslednje srečanje Chelseaja. (Foto: R
Marsikdo se je začudil, ko Carlo Ancelotti odličnega Diderja Drogbaja ni uvrstil v prvo postavo za derbi proti Liverpoolu. V torek je postalo jasno, zakaj. Napadalec Chelseaja boleha za malarijo.
Oglej si celoten članek

Trener angleškega nogometnega prvaka Chelseaja, Italijan Carlo Ancelotti, je javnosti razkril, da napadalec Didier Drogba boleha za malarijo. Zvezdnik iz Slonokoščene obale je v soboto zvečer tarnal nad povišano telesno temperaturo in naslednji dan na tekmi proti Liverpoolu vstopil v igro šele v drugem polčasu.

"V ponedeljek zvečer je pregled krvi pokazal, da ima Didier malarijo. Ne vem, kje jo je staknil," je dejal Ancelotti, ki pa bo v sredo na tekmi proti Fulhamu vseeno računal na Drogbaja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.