Drogba najbolje plačan športnik v Aziji?

Foto: EPA
Foto: EPA
Nogometaš Didier Drogba bo, če bo sprejel ponudbo kitajske ekipe Shenhua iz Šanghaja, postal najbolje plačan športnik v Aziji. Kot poročajo lokalni mediji, je klub pripravljen odšteti zdaj že nekdanjemu zvezdniku evropskega prvaka Chelseaja 314 tisoč dolarjev tedenske plače.
Oglej si celoten članek

Drogba sicer še ni uradno sporočil, kje bo nadaljeval kariero, toda kot poroča časnik Oriental Morning Post, se je z vodilnimi v klubu iz kitajske prve lige že dogovoril za dvoinpolletno pogodbo, novico o sodelovanju pa naj bi sporočili v kratkem.

Če bodo Kitajci uresničili ambiciozne načrte o prihodu napadalca iz Slonokoščene obale, bo to že njihov drugi zvezdniški "ulov". V Šanghaju namreč igra tudi Francoz Nicholas Anelka, ki je prišel januarja za dobre tri milijone dolarjev. A kljub zvenečim imenom klubu ne gre najbolje, saj je trenutno le 12. v kitajski ligi, nedavno so zaradi tega tudi odpustili trenerja Jeana Tiganaja in na njegovo mesto imenovali nekdanjega argentinskega selektorja Sergia Batisto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.