Drogba našel klub v Kanadi

Foto: EPA
Foto: EPA
Nekdanji napadalec Chelseja bo svojo kariero nadaljeval v ameriški ligi MSL.
Oglej si celoten članek

Didier Drogba je podpisal enoletno pogodbo s kanadskim nogometnim klubom Montreal Impact. Nekdanji reprezentant Slonokoščene obale je bil po slovesu od Joséja Mourinha in druščine brez delodajaca, zdaj pa se bo onkraj Atlantika pridružil nekdanjemu soigralcu Franku Lampardu, sicer članu New York Cityja.

''V čast nam je, da Didierja Drogbaja pozdravimo v Impactu,'' je za uradno spletno stran kluba dejal predsednik Joey Saputo. ''Od prvega pogovora z njim sem imel občutek, da si želi igrati za Montreal. To je eden največjih dni v naši klubski zgodovini in njegov prihod nam bo koristil v vseh pogledih,'' je dodal prvi mož Montreala.

Poleg Drogbaja in že omenjenega Lamparda sta se čez lužo nedavno preselila tudi nekdanji vezist Liverpoola Steven Gerrard in legenda italijanskega nogometa Andrea Pirlo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.