Drogba: NE Chelseaju, DA denarju

Foto: EPA
Foto: EPA
Napadalec Chelseaja Didier Drogba je zavrnil zadnjo ponudbo kluba, ki je predvidevala enoletno podaljšanje pogodbe. Eden njegovih agentov je za angleške medije povedal, da bo njegov varovanec "šel tja, kjer mu bodo ponudili največ denarja", saj mora igralec pri njegovih letih vedeti, ali lahko plača račune. Napadalec Slonokoščene obale je zavrnil tudi možnost posoje k AC Milanu.
Oglej si celoten članek

"Didier je imel Chelseajevo ponudbo za enoletno podaljšanje pogodbe. To nam ne ugaja," je dejal Thierno Seydi, eden izmed agentov Chelseajevega napadalca Didierja Drogbaja. "Vemo, kaj hočemo, kam želimo iti in kakšne ponudbe imamo. AC Milan je hotel Didierja na posojo z možnostjo odkupa, ampak jaz sem takoj rekel ne. Njihova ponudba nas ni zanimala," je nadaljeval Seydi.

Triintridesetletni napadalec Slonokoščene obale je v sedmih letih na Stamford Bridgeu zabil skoraj 150 golov, potem ko se je iz Marseillea leta 2004 preselil za 24 milijonov funtov. Bil je osrednja figura pri osvojitvi treh naslovov angleškega prvaka in treh pokalov FA, zdaj pa se njegova zgodba v modrem dresu več kot očitno bliža koncu. Ob vedno boljšem Danielu Sturridgeu in multimilijonskem nakupu Fernandu Torresu je Drogba vedno bolj pogosto zgolj rezervist, kot kaže pa bo Chelsea na koncu letošnje sezone, ko se mu izteče pogodba, zapustil brez odškodnine. Seydi kot morebitne destinacije robustnega napadalca omenja Združene države Amerike, Rusijo ali Azijo.

"Pri njegovih letih mu kot igralcu ni treba dokazati ničesar več. Šel bo tja, kjer mu bodo ponudili največ denarja," je nadaljeval Seydi. "Lahko bi bile to ZDA, Rusija, Katar ali kakšna druga država v Aziji. Ko si globoko v svojih tridesetih, moraš iti v klub, kjer si lahko prepričan, da boš lahko plačal svoje račune. Los Angeles Galaxy je možnost med mnogimi drugimi. Povezovali so ga tudi z Anžijem Mahačkalo v Rusiji, ker dobro plačajo. Toda niti Didier niti jaz še nisva dobila njihove ponudbe."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.