Druga plat Ronalda

Foto: EPA
Foto: EPA
Cristiano Ronaldo je po koncu finalne tekme lige prvakov pokazal nekoliko drugačno plat.
Oglej si celoten članek

Cristiano Ronaldo je na finalni tekmi lige prvakov želel kot zadnji izvajati strel z bele točke, s tem pa je poskrbel, da je požel lep kos slave za zmago madridskega Reala. A po dvoboju je pokazal tudi drugo plat, ki pa jo televizijske kamere niso zabeležile.

Portugalski zvezdnik si je tako po tekmi ob slavju njegovih soigralcev vzel čas tudi za tekmece. Ob prihodu igralcev Atletica Madrida s podelitve priznanj je Ronaldo tako stopil do francoskega reprezentanta Antoina Griezmanna in ga poskušal potolažiti. Odlični Francoz je imel na tekmi sicer izjemno priložnost, da bi dosegel zadetek, a je na začetku drugega polčasa zadel prečko ob strelu z enajstmetrovke.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.