Drugi s Toura podaljšal in za cilj postavil zmago

Foto: EPA Rigoberto Uran
Kolumbijski kolesar Rigoberto Uran, drugi z letošnje izvedbe dirke po Franciji, bo ostal v ekipi Cannondale še tri leta. Za podaljšanje so se kolesar in ameriška ekipa dogovorili danes.
Oglej si celoten članek

V Cannondale je 30-letni Rigoberto Uran prišel lani iz ekipe Quick-Step, pred tem je sodeloval še z moštvoma Caisse d'Epargne in Sky.

"Zelo sem zadovoljen s to ekipo, okolje mi ustreza, triletna pogodba pa ponuja varnost in zanesljivost," je bil po sklenjenem podaljšanju zadovoljen Uran, ki je za enega večjih ciljev v prihodnosti izpostavil prav dirko po Franciji in izrazil željo, da bi premagal Chrisa Frooma - edinega, ki je bil letos v skupnem seštevku pred njim.

"Veliko ciljev in želja še imam. Največji pa je povezan s Tourom. Rad bi nekoč zmagal na tej dirki," je še dejal Uran.

Uran je na dirki po Italiji prav tako dvakrat končal na drugem mestu, v letih 2013 in 2014, na letošnjem Touru pa se je lahko pohvalil tudi z eno etapno zmago.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.