Drugi trening Guayu, Perko 11.

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Kanadski alpski smučar Eric Guay je dosegel najboljši čas drugega treninga smuka na progi Lauberhorn v Wengnu.
Oglej si celoten članek

Guayev čas, 2:36,14, je bil za 13 stotink boljši od časa Avstrijca Matthiasa Mayerja na drugem mestu in 31 stotink boljši od Norvežana Kjetila Jansruda na tretjem. Z 2,27 sekunde zaostanka za Guayem je 11. čas treninga dosegel Rok Perko.

Klemen Kosi je dosegel 70. čas, Martin Čater in Andrej Šporn, ki zaradi padcev smučarjev pred njima nista mogla normalno prevoziti proge, pa sta končala na 87. oziroma 89. mestu.

V petek je ob 10.30 na sporedu superkombinacijska tekma, ki pa bo nekoliko drugačna kot po navadi, saj bodo tekmovalci - med drugimi tudi Kosi in Čater - najprej nastopili na slalomu. Smukaški del pride na vrsto ob 14. uri.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.