Drugi trening odpovedan

Foto: EPA
Foto: EPA
Drugi trening smuka za svetovni pokal alpskih smučark v avstrijskem St. Antonu je bil odpovedan, ker proge zaradi novozapadlega snega niso mogli pripraviti. V soboto je na tem tekmovališču predviden smuk, v nedeljo superveleslalom, obakrat pa naj bi se tekma začela ob 11.45.
Oglej si celoten članek

Najhitrejša Slovenka na prvem četrtkovem treningu je bila Tina Maze z 12. časom (+1,91), Ilka Štuhec je vpisala 23. čas (+3,97), Vanja Brodnik 55. (+7,29), Katja Horvat pa je bila 58. (+8,99). Najhitrejša je bila Švicarka Lara Gut (1:38,31), zmagovalka smuka v Val d'Iseru, ki je drugo Avstrijko Anno Fenninger prehitela za debelo sekundo (+1,02), le stotinko počasnejši od Fenninengerjeve sta bili na tretjem mestu treninga Italijanka Daniela Marighetti in Avstrijka Andrea Fischbacher.

Peta je bila Nemka Maria Höfl-Riesch (+1,12), drugouvrščena v skupnem seštevku svetovnega pokala. Branilka naslova skupne zmagovalke Američanka Lindsey Vonn je v prvem nastopu po več kot treh tednih zaostala skoraj štiri sekunde (+3,98), kar je zadostovalo za 24. čas.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.