Drugi trening v Šanghaju Felipeju Massi

Foto: EPA
Foto: EPA
Nemški dirkač Nico Rosberg (Mercedes) je bil najhitrejši na prvem uradnem treningu pred veliko nagrado Kitajske v formuli 1. Drugega je kasneje dobil Felipe Massa (Ferrari).
Oglej si celoten članek

Nemec Nico Rosberg, ki je lani zmagal na tem dirkališču, je za seboj pustil moštvenega kolega Lewisa Hamiltona in Avstralca Marka Webbra (Red Bull Renualt).

Četrti čas je postavil Nemec Sebastian Vettel (Red Bull-Renault), peti pa je bil Španec Fernando Alonso (Ferrari).

Drugi trening je dobil Felipe Massa (Ferrari). Drugi čas je dosegel finski dirkač Kimi Räikkönen (Lotus), zmagovalec VN Avstralije, tretjega pa Alonso. Massa je bil tudi več kot dve tisočinki sekunde hitrejši od Nemca Rosberga (Mercedes), ki je bil najboljši na prvem jutranjem treningu.

Vodilni v skupnem seštevku za svetovno prvenstvo in aktualni svetovni prvak Vettel je bil na prvem treningu četrti, na drugem pa deseti.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.