Drugič zapored premagal Durrrra

Foto: Žurnal24 (Foto: hochgepokert.de)
Končno sta tudi Tom Dwan in Patrik Antonius vzela svoj milijonski izziv tako resno, kot ga jemljemo mi, in se v torek zvečer vnovič spopadla.
Oglej si celoten članek

Drugi obračun v le nekaj dneh je bil v 14 mesecih, kolikor že traja t. i. Durrrr challenge, prej izjema kot pravilo, a smo bili vsi, ki smo mu bili v torek zvečer priča, nad njim prijetno presenečeni, saj sta fanta vknjižila novih pet ur igre, v katerih sta nanizala 1.302 igri, vnovič pa jo je bolje odnesel Finec, ki je nasprotnika obral za novih 197.369 $ in tako še nekoliko bolj zmanjšal zaostanek za Američanom. V nasprotju s prejšnjim dnem so bile njune igre tokrat nekoliko bolj konservativne, saj so skupaj le 3 presegale znamko 200.000 $, največjo igro večera, težko kar 205.594 $, pa je včeraj dobil Antonius.

To igro je z višanjem na 1.200 $ odprl Dwan, ki je imel , kar pa očitno še ni bilo dovolj za Patrika, saj je slednji z ceno za flop dvignil na 3.600 $, Dwan pa je njegovo stavo nato le izenačil. Na flopu je nato Finec v igro spravil še novih 6.000 $, a je Durrrru najvišji par na flopu očitno zadostoval, da je izenačil tudi to nasprotnikovo stavo. Antonius si boljšega turna, kot je bil , skorajda ni mogel želeti, saj je Američan s to karto sestavil dva para, sam pa je sestavil tris in ognjemet je bil neizogiben. Ogenj je s stavo v višini 19.200 $ zanetil Patrik, Dwan je odgovoril z višanjem na 76.800 $, preden ga je nasprotnik postavil pred odločitev, ki je zadevala vse njegove žetone. Tom si je vzel trenutek za premislek, a nato vseeno spravil v igro vse preostale žetone. Oba sta z nestrpnostjo nato čakala prihod zadnje skupne karte, pa je bila bolj po okusu Finca, ki je z njo sestavil celo full house ter si z njim zagotovil izkupiček te igre.

Skupaj smo v torek sicer videli šest večjih iger, igralca pa sta si jih razdelila dokaj enakomerno, tako da sta konec koncev oba v njih drug drugega obrala za približno enak znesek. Tako je drugo največjo igro večera dobil Durrrr, ki je že na flopu s sestavil lestvico, vendar je imel tudi Patrik z v ognju še nekaj železij. A obe preostali skupni karti – in , sta Finca povsem zgrešili in tako je na koncu 203.190$ romalo na Američanov račun.

Kljub zmagi v tem obračunu pa je Finčev zaostanek za tekmecem še vedno ogromen in pravi čudež bo potreben, da bo Patrik do konca tega izziva še ujel Durrrra. Kako se bodo stvari iztekle, pa utegne biti znano že kmalu, saj sta fanta obljubila, da se že danes vnovič udarita.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.