Drugo slovo, tokrat dokončno

Foto: Epa andy murray ivan lendl
Najboljši britanski tenisač je končal sodelovanje s trenerjem, ki mu je pomagal do največjih uspehov v njegovi karieri.
Oglej si celoten članek

Nekdaj prvi igralec s svetovne teniške jakostne lestvice, 30-letni Škot Andy Murray, je v petek zvečer naznanil, da se razhajata s češkim strokovnjakom Ivanom Lendlom, poroča agencija AFP.

Gre za izredno uspešno sodelovanje, saj je Murray pod budnim očesom Lendla osvojil prav vse svoje naslove za grand slam, tudi drugi naslov lani v Wimbledonu in olimpijski turnir v Rio de Janeiru. Skupaj je Murray osvojil tri turnirje za grand slam in dva olimpijska, po lanskem odličnem letu pa je sledilo letošnje, v katerem je dobil le turnir marca v Dubaju.

"Ivanu sem zelo hvaležen za vso pomoč v zadnjih letih. Imela sva velike uspehe in se kot ekipa veliko naučila," je na spletni strani zapisal igralec in poudaril, da se bo zdaj začel pripravljati na odprto prvenstvo Avstralije.

"Andyju želim vse najboljše. Imela sva čudovito obdobje, z velikimi uspehi in obilo zabave," pa je ob ločitvi povedal zmagovalec osmih turnirjev za gand slam Lendl, ki se bo zdaj osredotočil na delo z ameriškimi talenti.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.