Drugoligaš presenetil Pušnikove varovance

Foto: Profimedias gol mreža zadetek žoga nogomet
Nogometaši so v torek in sredo odigrali tekme prvega kroga pokalnega tekmovanja.
Oglej si celoten članek

Foto: Žurnal24 Marjan Pušnik Za največje presenečenje so danes poskrbeli nogometaši velenjskega Rudarja, ki so gostovali pri drugoligaški ekipi Cherrybox 24 Tabor Sežana in izgubili z 1:3 (1:1). Za zmago domače ekipe sta poskrbela Leon Sever, ki je zadel v 87. minuti, ter Alen Pavić z zadetkom v sodnikovem dodatku za končnih 3:1.

Nekaj težav so imeli tudi Krčani, ki so novega drugoligaša Ilirijo 1911 premagali šele po izvajanju enajstmetrovk, po rednem delu in podaljških je bil izid 0:0. Napredovali so tudi Celjani, ki so gostovali pri Lendavski Nafti 1903 in zmagali z 2:1. Nogometaši Kalcerja so visoko premagali Videm, izid je bil 6:1, prav tako učinkovita je bila Mura, ki je s 5:2 odpravila Zarico Kranj.

Že v torek je prvoligaš Aluminij v gosteh gladko s 3:0 premagal Beltince.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.