Državna prvaka Fak in Gregorinova

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Teja Gregorin (ŠD Nika Ihan) in Jakov Fak (ŠD Pokljuka) sta na Pokljuki osvojila naslova državnih biatlonskih prvakov v skupinskem startu.
Oglej si celoten članek

Gregorinova je na 7,5-kilometrski progi pustila nepokrite štiri tarče, najbolj pa se ji je približala Andreja Mali (ŠD Mali svet), ki je zgrešila le tri tarče in v cilju zaostala 41,4 sekunde. Bron je osvojila Urška Poje (SK Loška dolina).

Med člani je bil Fak na 10 km na strelišču nenatančen trikrat, minuto in štiri sekunde zaostanka je imel Mitja Drinovec (TSK Triglav Kranj), ki je pokril 18 tarč. Na stopničkah se jima je pridružil še Lenart Oblak (SK Brdo).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.