Dunga na SP brez Ronaldinha in Adriana

Foto: Žurnal24 null
Brazilski selektor Carlos Dunga na seznam kandidatov za nastop na svetovnem prvenstvu ni uvrstil Ronaldinha in Adriana. Od največjih zvezdnikov je na seznamu le Kaká.
Oglej si celoten članek

Napadalca Adriana in nekdaj najboljšega nogometaša sveta Ronaldinha zagotovo ne bo na seznamu potnikov na letošnje nogometno svetovno prvenstvo v Južnoafriški republiki. Brazilski selektor Carlos Dunga ju namreč ni uvrstil niti na širši seznam reprezentantov, ki ga je objavil v torek.

Ronaldinho za Brazilijo ni igral od lanskega aprila, Dunga pa ga ni povabil niti tokrat, čeprav ima brazilski velemojster za seboj uspešno sezono pri Milanu. Prav tako Dunge niso prepričali niti dobri nastopi Adriana v dresu Flamenga. Je pa na seznamu Robinho, ki je v zadnjem času igral za Santos.

Seznam brazilske reprezentance za SP:


Vratarji:
Julio Cesar (Inter Milan), Doni (AS Roma), Gomes (Tottenham Hotspur)

Branilci:
Maicon (Inter Milan), Daniel Alves (Barcelona), Michel Bastos (Olympique Lyon), Gilberto (Cruzeiro), Lucio (Inter Milan), Juan (AS Roma), Luisao (Benfica), Thiago Silva (AC Milan)

Vezisti:
Gilberto Silva (Panathinaikos), Felipe Melo (Fiorentina), Ramires (Benfica), Elano (Galatasaray), Kaká (Real Madrid), Julio Baptista (Roma), Kleberson (Flamengo), Josue (VfL Wolfsburg)

Napadalci:
Robinho (Santos), Luis Fabiano (Sevilla), Nilmar (Villarreal), Grafite (VfL Wolfsburg)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.