Durant besen na slovitega Magica

Foto: Epa kevin durant
Dvakratni MVP finala lige NBA se je burno odzval na besede legendarnega Magica Johnsona.
Oglej si celoten članek

Kevin Durant je po teh sezonah, v kateri je osvojil dva šampionska prstana (2017, 2018), zapustil Golden State Warrios in bo kariero nadaljeval v moštvu Brooklyn Nets, kjer bo združil moči s svojim dobrim prijateljem Kyrijem Irvingom.

Čeprav je z Bojevniki osvojil kar nekaj ekipnih in individualnih lovorik, se v Oaklandu nikoli ni počutil kot del družine. Morda tudi zato, ker s klubom ni želel skleniti dolgoročnega odgovora, ampak si je raje pustil odprte možnosti, kar ni bilo pogodu ne vodstvu franšize kot tudi ne navijačem.

V iskanju sreče in nove družine se je odpravil na vzhodno obalo ZDA, med kopico tisti, ki njegove odločitve, da zapusti najdominantnejšo ekipo zadnjih sezon, ne razumejo, pa se je znašel tudi eden najboljših košarkarjev vseh časov Magic Johnson.

Foto: EPA magic johnson

"KD, upam, da boš našel srečo. Če je ne najdeš v Golden Stateu, kje jo boš potem našel? Moral bi dati priznanje Stephu Curry, dvakratnemu MVP-ju lige, da je prevzel stransko vlogo, ker si je želel zmagovati. Enako velja za Klaya Thompsona. Prav on je utrpel najhujši udarec. Pred prihodom Duranta je bil precej več pri žogi. Sprijaznil se je,, ker si je želel osvajati prvenstva. Celo Draymond Green se je moral zadovoljiti z manjšo vlogo," je Duranta opomnil petkratni prvak lige NBA. 

"KD, osvojil si dva zaporedna naslova, dvakrat si postal MVP finala. Kje boš iskal srečo? Privoščim mu jo. Kevin Durant je eden izmed najboljših strelcev v NBA zgodovini. Privoščim mu srečo, vendar ne vem, kje jo bo našel," je dodal Johnson, besedam pa so bržkone prikimali številni navijači Bojevnikov.

Durant se je odzval na twitterju, kjer je zapisal: "Grozen poskus. Navadno prežvečeno sr****," je zapisal.

Kmalu zatem je objavo izbrisal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.