Durant na operacijo, manjkal bo vsaj mesec dni

Foto: EPA
Foto: EPA
Tik pred začetkom sezone je ekipa Oklahoma City Thunder ostala brez svojega glavnega orožja.
Oglej si celoten članek

Štirikratni najboljši strelec in aktualni najkoristnejši igralec lige NBA Kevin Durant svojim soigralcem v ekipi Oklahome City Thunder kar nekaj časa ne bo mogel pomagati, saj ima zlomljeno kost stopala in bo moral na operacijo. Durant bo po prvih ocenah manjkal vsaj prvi mesec nove sezone, so sporočili iz kluba.

Boleč mezinec na nogi

Durant se je po sobotnem treningu pritoževal nad bolečino v predelu mezinca na nogi, zdravniški pregledi pa so pokazali, da gre za zlom in bo moral pod nož. Okrevanje pri tovrstni poškodbi traja med šest in osem tednov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.