Dušan in Sašo pripeljala Marjanovića

Foto: Žurnal24 Boban Marjanović (levo) je postal novi član CSKA. (Foto: ABA)
Dušan Vujošević in njegov pomočnik Sašo Filipovski sta v CSKA pripeljala pomembno okrepitev, saj bo v Moskvi naslednja tri leta nastopal srbski velikan Boban Marjanović.
Oglej si celoten članek

Srbski reprezentant Boban Marjanović, kar 221 centimetrov visoki nekdanji član Hemofarma, je podpisal triletno pogodbo s CSKA, ki ga vodi Duško Vujošević, njegov pomočnik pa je Sašo Filipovski. "Presrečen sem, da sem postal član velikega evropskega kluba s slavno tradicijo. Obkrožen s tako kakovostnimi igralci lahko le napredujem," je dejal srbski velikan.

"Marjanović mi je všeč kot igralec in tudi kot osebnost. Zelo je visok in ima dober občutek za igro. Prepričan sem, da nam bosta Saša Kaun in on omogočila raznovrstnost tako v napadu kot tudi v obrambi. S tem pa še nismo končali z oblikovanjem moštva za naslednjo sezono. Spremljamo tržišče in možnosti za izbiro okrepitev," pa je ob podpisu pogodbe dejal Vujošević, ki je pred tem pozdravil že ruskega branilca Sergeja Bikova.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.