Dušan Mramor slavi: nogometaši EF do naslova

Foto: Anže Petkovšek Finale študentska liga Ljubljana Foto: Anže Petkovšek Finale študentska liga Ljubljana Foto: Anže Petkovšek Finale študentska liga Ljubljana Foto: Anže Petkovšek Finale študentska liga Ljubljana Foto: Anže Petkovšek Finale študentska liga Ljubljana Foto: Anže Petkovšek Finale študentska liga Ljubljana Foto: Anže Petkovšek Finale študentska liga Ljubljana Foto: Anže Petkovšek Finale študentska liga Ljubljana Foto: Anže Petkovšek Finale študentska liga Ljubljana Foto: Anže Petkovšek Finale študentska liga Ljubljana
Na četrtkovih finalnih tekmah Sportivo univerzitetne odbojkarske lige in Kelme univerzitetne futsal lige smo dobili nove študentske prvake za sezono 2012/13. Naslov najboljših odbojkaric je pripadel Fakulteti za farmacijo, najboljši odbojkarji pa prihajajo s Fakultete za šport. Nogometni naslov je romal v roke Ekonomski fakulteti.
Oglej si celoten članek

Pri odbojki sta v obeh konkurencah, tako moški kot ženski, lanski drugouvrščeni ekipi letos postali končni zmagovalki. Pri študentkah je to Fakulteta za farmacijo, pri študentih pa Fakulteta za šport, prve so premagale Fakulteto za kemijo in kemijsko tehnologijo, drugi pa Fakulteto za farmacijo.

Tretji mesti v ligi Sportivo univerzitetne odbojkarske lige sta osvojili ekipa Medicinske fakultete pri ženskah in Fakulteta za strojništvo pri moških, ki sta bili boljši od Pedagoške fakultete in Fakultete za gradbeništvo in geodezijo. Najkoristnejša igralca Sportivo UOL sta postala igralca zmagovalnih ekip Sara Vidovič (FFA) in Mitja Simončič (FŠ).

V futsalu so postali zmagovalci malega finala igralci Fakultete za kemijo in kemijsko tehnologijo, ki so premagali lanske zmagovalce lige Fakulteto za šport, končna zmaga v Kelme UFL pa gre na veliko veselje njihovega dekana, Dr. Dušana Mramorja, Ekonomski fakulteti, ki je po prostih strelih premagala Fakulteto za matematiko in fiziko.

Izbira strelcev spet srečna za ekonomiste

Najkoristnejša igralca Kelme UFL sta postala igralca zmagovalne ekipe Marko Zidar (najboljši strelec) in Borut Smajila (najboljši igralec). Ob izredno zanimivih in napetih tekmah so si številni gledalci lahko ogledali tudi pester spremljevalni program s plesnimi točkami. Z ogledom tekme pa so nas počastili tudi številni predstavniki fakultet.

"V finalu smo bilu precej trdi. Nismo se našli, oni pa bi lahko večkrat zadeli. Šele v drugem polčasu smo začeli igrati bolje in imeli tudi nekaj priložnosti. Uspelo nam je zmagati tako kot v polfinalu, izbrali smo enake izvajalce enajstmetrovk, ki so spet vsi zadeli, odločilni gol pa je dal najboljši igralec lige Smajila. Zelo smo se veselili, po tekmi pa nas je 'častil' tudi dekan Mramor," je za Žurnal24 dan po velikem slavju dejal Zidar, najboljši strelec nogometnega dela tekmovanja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.