Dva evrogola v SNL za po tri točke

V 29. krogu državnega prvenstva sta do pomembnih zmag prišla Krško in Rudar, ki vse bolj bežita od nevarnih mest v spodnjem delu lestvice. Za tri točke sta poskrbeli dve mojstrovini.
Oglej si celoten članek

Nogometaši Krškega so v izjemni seriji, v Kopru so z 1:0 prišli še do tretje zaporedne zmage v gosteh. Po domžalah in Celju so tokrat Posavci na kolena spravili še Primorce, izjemni zadetek s prostega strela je zabil Dino Hotić. Ta je ob posoji s strani Maribora takoj postal eden ključnih mož v četi Tomaža Petrovića, proti Celju je asistiral za zmago, tokrat pa je mladi slovenski reprezentant od prečke zabil še izjemen zadetek.

Navdušujoča je bila tudi poteza s katero je Senad Jahić prinesel tri točke velenjskemu Rudarju. S projektilom iz velike oddaljenosti je poskrbel, da so se Velenjčani utrdili na sredini lestvici. Rudar in Krško sta se v zadnjih kolih izvlekla iz neprijetnega položaja, zdaj imata na šestem in sedmem mestu štiri točke več od Kopra, za pet in velikih osem pa zaostajata Celje in Krka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.