"Dva meseca sem imel koronavirus, pa sploh nisem vedel za to"

Foto: Instagram martin caceres
Fiorentina, katere član je urugvajski branilec Martin Caceres, je bila eden od najbolj prizadetih klubov v italijanski Serie A.
Oglej si celoten članek

Martin Caceres, branilec italijanskega prvoligaša Fiorentine, je razkril, da je kar dva meseca bolehal za koronavirusom, ne da bi vedel, kaj se pravzaprav dogaja z njim.

"Čutil sem nekaj v pljučih," je v pogovoru z urugvajsko komedijantko Yiselo Paola povedal 33-letni član moštva iz Firenc, s katerim ima sklenjeno enoletno pogodbo z možnostjo enoletnega podaljšanja. 

Branilec je v karieri izgral tudi za Villarreal, Barcelono, Sevillo, Juventus in še nekatere druge klube.

"Ne da bi karkoli vedel o tem, sem imel kar 60 dni v sebi koronavirus. Med 8. in 15. marcem sem čutil tudi simptome. Med domačo vadbo sem imel čuden občutek v pljučih. Naročili so mi, naj ostanem v karanteni in da bo v 20 dneh zagotovo minilo. Morda se je virus zaljubil vame. Včeraj sem bil znova testiran in rezultat je bil negativen. Počutim se kot prerojen," je dodal Caceres.

Fiorentina je nedavno postala žarišče COVIDA-19 v Serie A. Pred dobrim tednom dni je italijanski prvoligaš sporočil, da so ob testiranju vseh igralcev, strokovnega štaba in celotnega spremljevaljnega osebja odkrili šest primerov koronavirusa. Imen niso izdali, predvideva pa se, da je bil med njimi tudi Caceres.

Trojica članov Fiorentine, Patrick Cutrone, German Pezzella in Dušan Vlahović, ki so bili pozitivni marca, so dotlej že ozdraveli.

Z današnjim dnem so se v Italiji znova začeli skupinski treningi. Prve tekme Serie A naj bi bile na sporedu 13. junija.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 00:22 19. Maj 2020.

    Dobrodošli na najboljši strani za zmenke seksa -- B­r­ed­h­ot­.­C­om

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.