Dva Slovenca med osmerico najboljših

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Tri kroge pred koncem rednega dela je znanih šest udeležencev zaključnih bojev v košarkarski evroligi. Med njimi bosta tudi dva Slovenca, Luka Dončić z Real Madridom in Jaka Blažič v dresu Baskonie.
Oglej si celoten članek

V 27. krogu so si mesto v četrtfinalu zagotovili Fenerbahce Istanbul, Baskonia Vitoria in Panathinaikos iz Aten. Pred njimi so bili tja uvrščeni že CSKA Moskva, Real Madrid ter Olympiakos.

Na voljo sta še dve mesti, v najboljšem položaju pa sta Anadolu Efes Istanbul in Crvena zvezda. Ta bi si lahko četrtfinale zagotovila že nocoj, vendar je v Beogradu izgubila po podaljšku proti Olympiacosu.

Od slovenskih igralcev je v sredo nastopil le Luka Dončić. V španskem obračunu z Barcelono, ki je edina od treh španskih klubov, ki se ne bo uvrstil med osem najboljših, je slavil zmago s 85:69, v 21 minutah na parketu pa je v osebno statistiko vpisal 5 točk (2:3 za dve točki, 0:2 trojke), 6 skokov, 3 ukradene žoge in 4 podaje.

Naslednji krog je na sporedu še ta teden v četrtek in petek, konec rednega dela pa bo 7. aprila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.