Dva Slovenca na dirki v spomin na "Pirata"

Foto: Žurnal24 main pantani66_action
Februarja je minilo 15 let od smrti legendarnega italijanskega kolesarja Marca Pantanija.
Oglej si celoten članek

V soboto bo v Italiji 16. kolesarska dirka v spomin na slovitega italijanskega kolesarja Marca Pantanija, iz ekipe Bahrain Merida pa so sporočili, da bosta ob domačih junakih Vincenzu Nibaliju in Sonnyju Colbrelliju na njej dirkala tudi Slovenca Grega Bole in Domen Novak.

Spominska dirka se bo začela v termah Castrocaro Terme, ciljna črta pa bo ob morju v Cesenaticu.

Colbrelli je bil leta 2014 že zmagovalec memoriala Marca Pantanija, nekdanjega zmagovalca tako francoske kot italijanske pentlje.

Eden najbolj priljubljenih športnikov v Italiji Pantani je leta 2004 umrl zaradi zaradi zastoja srca, ki je bil posledica zaužitja prevelike mešanice tablet in kokaina.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.