Dva Slovenca v Top 10

Foto: EPA
Foto: EPA
Pri računalniški igrici Fifa 17 so dva slovenska vratarja uvrstili med deset najboljših na svetu.
Oglej si celoten članek

Pri računalniški igri Fifa, ki jo vsako leto izdaja gigant na podočju športnih iger EA Sports, se že vrsto let trudijo najboljšim nogometašem na svetu prisoditi pravičen rating in se s tem čim bolj približati lastnostim posameznega igralca, ki jih ta kaže na zelenici.

Zdaj so bili podani ratingi vratarjev za Fifo 17, po mnenju strokovnjakov pa si mesto med deseterico najboljših čuvajev mreže na svetu zaslužita tudi dva Slovenca. Pravzaprav se pred slovenskima vratarjema nahaja le šest tekmecev.

Na prvo mesto je bil sicer uvrščen Manuel Neuer, (rating 92), vratarju münchenskega Bayerna pa na naslednjih petih mestih sledijo David de Gea (90), Thibaut Courtois (89), Hugo Lloris (88), Gianluigi Buffon (88) in Petr Čech (88). Za omenjeno izbrano druščino pa sta z enakim ratingom (87) uvrščena Samir Handanović in Jan Oblak. Top 10 zaključujeta Bernd Leno (86) in Keylor Navas (85).

Bi se strinjali s takšno oceno?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.