Dva udarca usodna za 24-letnika

Na tekmi argentinskih nižjeligašev je prišlo do tragičnega incidenta, v katerem je življenje izgubil 24-letni Michael Favre.
Oglej si celoten članek

Argentinski nogometaš Michael Favre je tragično preminil po trčenju z Geronimom Quintano, ki je 24-letnika nenamerno s kolenom zadel v obraz.

Favre se je po udarcu pobral in sklenil obračunati z nasprotnim nogometašem, ko je vanj priletel Favio Larrosa in mu, kot se zdi, zadal usodni udarec z roko.

Član nogometnega kluba San Jorge de Villa Elisa se po drugem udarcu ni več pobral in nezavesten obležal na zelenici.

Očeta dveh otrok so prepeljali v bolnišnico, kjer so potrdili njegovo smrt. Argentinska nogometna zeza (AFA) je v uradni izjavi izrekla sožalje nogometaševi družini.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:43 23. Maj 2016.

    Drugi udarec sploh ni bil pravi udarec,ampak ga je tip bolj potisnil on pa je še odigral padec.Usoden je bil …

  • 13:30 23. Maj 2016.

    tile fucbalerji toliko blefirajo, da ko je res kaj nujnega jih nihče ne jemlje več resno...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.