DVAG ostaja zvest Schumacherju

Foto: EPA
Foto: EPA
Tudi leto dni po težki smučarski nesreči je večina sponzorjev ostala zvesta nekdanjemu asu formule 1 Nemcu Michaelu Schumacherju, danes poroča nemška agencija dpa.
Oglej si celoten članek

Kot je povedala menedžerka nekdanjega svetovnega prvaka Sabine Kehm, gre pri večini sponzorjev za dolgoletno partnerstvo, ki je zdaj pokazalo, da je preseglo običajne okvire sodelovanja. "Naš koncept je sodelovanje na partnerski, a tudi prijateljski in osebni osnovi. Ta povezanost se je zdaj obrestovala," je dejala Kehmova.

"Za nas je povsem razumljivo, da mu stojimo ob strani tudi v težkih časih," pa je dejal Robert Peil iz podjetja DVAG, ki z Michaelom Schumacherjem sodeluje že od leta 1996.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.