Dve okrepitvi, ena tudi iz Maribora

Foto: SPS/NK Olimpija Ljubljana Vitalijs Maksimenko
Ljubljančani so podpisali z dvema nogometašema.
Oglej si celoten članek

Olimpija, ki se bo danes ob 19. uri v Azerbajdžanu potegovala za napredovanje v naslednji krog lige prvakov, prvo tekmo je doma proti Qarabagu izgubila z 0:1, je v svoje vrste pripeljala dva nogometaša. 

Člansko moštvo je okrepil osrednji branilec Vitalijs Maksimenko, nekdaj član angleškega Brightona, nazadnje pa je igral za poljski klub Bruk-Bet Termalica Niecicza. Maksimenko redno nastopa za latvijsko reprezentanco, v dresu z državnim grbom je doslej zbral 34 nastopov.

"Zgodba o zbiranju mladih domačih nogometnih upov v NK Olimpija se nadaljuje. Te dni je profesionalno pogodbo z državnimi in pokalnimi prvaki podpisal Marcel Ratnik, ki je doslej uspešno igral za Maribor in za slovensko reprezentanco do 15 let," pa so pri Olimpiji zapisali o novem članu mlajših selekcij Marcelu Ratniku. 

Foto: SPS/NK Olimpija Ljubljana Marcel Ratnik

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.