Dve ženici obračunali zaradi igralkinega traku, posredovali varnostniki

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Aryna Sabalenka je zjutraj v drugem kolu Australian Opena slavila proti Angležinji Katie Boulter s 6:4 6:3, njun dvoboj pa je kljub ne preveliki atraktivnosti igre postal glavna tema dneva.
Oglej si celoten članek

"To je najboljša stvar, ki sem jo kdajkoli videl na Australian Openu," je zgolj eden izmed komentarjev uporabnikov Twitterja, ki so bili priča spektakularnim scenam s tekme med Aryno Sabalenko in Katie Boulter.

Beloruska tenisačica je namreč v sredo zjutraj s 6:3 in 6:4 odpravila Angležinjo in se tako uvrstila v tretji krog prvega Grand Slama sezone, potem ko je pred tem v prvem krogu izločila še 20-letno Anno Salinskayo.

Foto: Epa Katie Boulter, Aryna Sabalenka

Po dvoboju z Boulterjevo je navdušena Sabalenka med proslavljanjem vrgla svoj trak za lase med gledalce, kjer je prišlo do pravega spektakla, ki je zaznamoval uvodne dni letošnjega Australian Opena.

Ob sami ograji sta se namreč nahajali dve starejši ženski, med kateri je priletel zmagovalkin trak, očitno pa sta si obe zelo zaželeli preznojenega suvenirja.

Začelo se je zgolj z vlečenjem traku, kmalu pa sta se ženski začeli medsebojno prerivati, vse skupaj pa je trajalo tako dolgo, da so morali posredovati celo varnostniki, ki so borbeni ženici pospremili s stadiona.

Zgodba se je za obe glavni akterki šova žalostno končala, saj so jima varnostniki Sabalenkin trak zaplenili, tako da sta na koncu obe odšli domov praznih rok.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.