Dveletni Kostelić prvič na smučeh

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Ivica Kostelić ima po tekmovalni upokojitvi več časa za svojo družino.
Oglej si celoten članek

Hrvaški smučar, ki je v času kariere veliko časa preživel v Sloveniji, ni več med aktivnimi člani bele karavane. Dodaten prosti čas Ivica Kostelić izkorišča za druženje s svojo družino.

Na smučišču Sljeme je svojega dveletnega sina Ivana prvič popeljal na smuči, vse skupaj je ujel tudi objektiv kamere. Posnetek so nato na svoji Facebook strani objavili upravljalci smučišča.

Kostelić ima sina z Islandko Elin Arnarsdottir. Treba bo počakati, ali so bili to prvi smučarski metri bodočega šampiona.

xxx

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.